STORITVE

Cene_projekt_notranje_opreme_ponudba


1. SVETOVANJE "na hitro"

Potrebujete nekoga, da vam pove, če ste na pravi poti ali vam pomaga poiskati tisto piko na i, da bo prostor v vašem domu še boljši? Potem je takšno svetovanje prava rešitev za vas.

od 50€/h 


2. SVETOVANJE z izrisom

Če imate že izoblikovano idejo, kaj si v prostoru želite doseči, a si prostor in rešitve težko predstavljate oz. si želite svoje ideje tudi videti v dejanskem prostoru, bo svetovanje z izrisom prava izbira za vas, saj boste po 1h svetovanju prejeli tudi 2-3 renderje ter kolaž materialov in barv, kar vam bo olajšalo prostorsko predstavo in vam služilo kot navdih za naprej.

od 195€/ prostor do cca 20m2


3. TLORISNA REŠITEV

Uživate v oblikovanju in opremljanju svojega doma in si točno predstavljate, kako bi želeli, da vaš dom izgleda, ampak bi potrebovali malo pomoči pri tlorisni razporeditvi prostorov in pohištva? 

od 10€/m2 


4. IDEJNO NAČRTOVANJE IN OBLIKOVANJE >>

To izberite, če potrebujete pomoč pri načrtovanju tlorisne postavitve, da bodo prostori v vašem domu čim bolj funkcionalni in si želite te prostore tudi videti v realističnih prikazih, ampak bi detajle, izvedbo in izbiro opreme raje nadaljevali sami.

od 25€/m2 


5. PODROBNO NAČRTOVANJE IN OBLIKOVANJE >>

Če potrebujete pomoč pri vseh fazah projekta. Pri podrobnem načrtovanju in oblikovanju prostorov dobite vse od tlorisnih rešitev, renderjev vaših novih prostorov, za vas izberem ali pa vam pomagam pri izbiri pohištva in opreme, izrišem načrte za izvedbo pohištva po meri ter ostalih sprememb v prostoru ter za konec usklajujem načrte in detajle z izvajalci in sem na voljo tudi med samo izvedbo, če so potrebna kakšna dodatna usklajevanja in spremembe.

od 50 €/m2


Za točno in podrobno ponudbo mi lahko pišete na

maja(at)majavecerina.com 

Če opremljate več ločenih prostorov, lahko za različne prostore izberete različne obsege dela. Na končno ceno vpliva zahtevnost prostorov, kvadratura, obseg dela, lokacija objekta in tip objekta (novogradnja, star objekt). 

Cenik pripravljen: 2023

Blogger Template Created by pipdig