ABOUT ME


  • SLO

  • Ime mi je Maja, stara sem 32 let in kljub temu, da že več kot 10 let ne živim več na Krasu, vsakemu, ki me vpraša iz kje sem, povem, da sem Primorka. ;) Januarja 2016 sem pridobila naziv magistrica inženirka arhitekture in se veselo podala novim izzivom naproti.

  • Moj prvi blog sem objavila leta 2009, ko sem pri predmetu Digitalne metode in predstavitve na Fakulteti za arhitekturo, prvič spoznala kaj to sploh je. V sklopu predmeta smo morali ustvariti vsak svoj blog in na njega objavljati kako napredujemo pri svojem projektu. Ob uspešno opravljenem predmetu se je zaključilo tudi moje objavljanje in za kakšno leto sem pozabila na vse skupaj. Od takrat sem ustvarila in zaprla 3 bloge (od tega sem enega ustvarjala kar 4 leta). Razlog za to? Sicer sem vedno zelo uživala v ustvarjanju in pisanju objav, vendar nikakor nisem mogla najti prave teme ali pa ustrezne opreme za ustvarjanje vsebin, ki bi me resnično veselile. 

  • Ta blog se je rodil leta 2014, kot moja predstavitvena stran, pri iskanju študijske prakse in pripeljal me je do tega, kar sem si želela - pisati blog o stvareh, ki me veselijo. :)
Blogger Template Created by pipdig