Friday, 3 February 2017

LETOŠNJE VALENTINOVO JAZ OBDARUJEM TEBE


Mislim, da je minilo že leto od mojega zadnjega obdarovanja in šele zdaj ugotavljam, da ga na tem blogu sploh še nisem priredila! :O Mislim, da bi bil že čas, kaj praviš? ;) Bliža se praznik trgovcev, ups zaljubljenih ;) in odločila sem se, da letos jaz obdarujem tebe. <3 In, da malo nadoknadim, bom tokrat izžrebala dve osebi. Si za?Kot že veš, zelo uživam v ustvarjanju različnih izdelkov in risanje na skodelice je eno izmed teh. Tokrat sem porisala tri skodelice na temo prihajajočega valentinovega, ampak so še vedno takšne, da popolnoma ustrezajo mojemu stilu. Če ne bi imela že toliko skodelic doma, bi si verjetno tudi sebi naredila take.

Eno skodelico bom podarila nekomu, ki me spremlja na moji Facebook strani, dve pa bom podarila nekomu, ki je že ali se še bo naročil na moje e- novice. Če ustrezaš obema pogojema, imaš pač več možnosti, da bo vsaj ena tvoja. :)


KAJ MORAŠ STORITI:

1. Facebook nagrada: ROČNO PORISANA SKODELICA Z MOTIVOM SRČKA

Če še nisi, "všečkaj" mojo Facebook stran TUKAJ, na njej poišči objavo s fotografijo te nagradne igre in v komentar pod njo enostavno napiši, da sodeluješ ter zraven označi prijatelja/prijatelje s katerim/i se najraje dobiš na klepetu ob kavi (ali čaju ali vroči čokoladi...) ;)

in/ali

2. Nagrada na e-novicah: DVE ROČNO PORISANI SKODELICI Z MOTIVOM SRČKA

Naroči se na moje e-novice TUKAJ, mi na mail napiši, da sodeluješ ter zraven pripiši, koga nameravaš presenetiti z drugo skodelico. :)


TRAJANJE NAGRADNE IGRE:

Nagradna igra traja od objave danes 03.02.2017 do 09.02.2017 do 23:59

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe starejše od 18 let (mlajše z dovoljenjem staršev) s prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki bodo v času trajanja nagradne igre upoštevale zgoraj navedena navodila.

Na Facebook strani bom izžrebala 1 osebo, ki bo prejela 1 ročno porisano skodelico.
Izmed naročnikov svojih e-novic bom izžrebala 1osebo, ki bo prejela dve ročno porisani skodelici.

1. nagrajenec/nagrajenka bo razglašena 10.02.2017 tekom dneva na Facebook strani.
2. nagrajenec/nagrajenka bo razglašena 10.02.2017 tekom dneva prek e-novičke.

Vsak se lahko poteguje za obe nagradi, vendar obeh nagrad ne more dobiti ista oseba.

Nagrajenca bosta nato imela 3 dni časa (do 13.02.17 do 12:00), da mi na mail ali zasebno Facebook sporočilo sporočita svoje ime, priimek in naslov, kamor bom nato nagradi odposlala. Vsi pridobljeni podatki bodo varovani in ne bodo posredovani tretjim osebam ali uporabljeni za druge namene, kot za namene nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri potrjuješ, da se strinjaš z zgoraj navedenimi pogoji. Nagradna igra ni nikakor povezana s podjetjem Facebook.

xx, Maja
SHARE:

1 comment

  1. Maja,nisem našla tvojega e-naslova,tako da ti tu napišem da sodelujem za skodelici.Drugo bi pa podarila partnerju.
    LP Zvonka
    zvonka.lokar@gmail.com

    ReplyDelete

Share your thoughts:

Blogger Template Created by pipdig