Friday 25 March 2016

ROČNO NAREJENE OKRASNE BLAZINE // HANDMADE DECORATIVE PILLOWS


SLO
Prejšnji teden sem z vami delila kako natisniti vzorec na tekstil, danes pa z vami delim, kaj je v resnici iz potiskanega blaga nastalo. Tokrat sem uporabila drugo barvo, ki mi je veliko bolj všeč kot črna in z rezultatom sem več kot zadovoljna. 


ENG
Last week I shared with you how to print a pattern on a fabric, so what I'm sharing today is, what I actually did with my printed fabrics. This time I used a different colour, which is, in my opinion, way prettier than black and I'm more than satisfied with the final result. :) HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog

HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog

HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog
HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog


SLO
Torej, izdelala sem dve okrasni blazini. :D Če me spremljate na Instagramu, verjetno že veste, da imam rada belo, še posebej ko pride do notranje opreme in dekorja, zato verjetno ni nič čudnega, da sem si za okrasne blazine izbrala belo blago. Za trikotni vzorec sem se odločila predvsem zato, ker mi je bil prejšnjič najbolj všeč. Če ne veš o čem govorim, si poglej objavo TUKAJ. :)

V načrtu imam narediti še nekaj okrasnih blazin, mogoče z drugačnim vzorcem in če bo zanimanje, kakšno tudi podarim v nagradni igri. :) Povej mi v komentarju spodaj.

Ne smem pa pozabiti omeniti, da sem imela malo pomoči - moja sestra, ki mi je prevleke lepo zašila - hvala <3 :P

ENG
So, I've created two decorative pillows. :D If you follow me on Instagram, you probably know, that I love white, especially when it comes to interior design and decor. It's no wonder, that I chose white fabric for my decorative pillows. I decided to print a triangle pattern, because it was my favourite last time. If you don't know what I'm talking about, check out my blog post HERE. :)

I'm planning to make more decorative pillows, maybe with a different pattern. If you are interested, I'll organize a giveaway and one of you will get one pillow as a gift. :) Let me know in the comment below.

I can't forget to mention, that I had a little help - my sister who nicely sewed the covers - thank you <3 :P

HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog

HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog


HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog

HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog


HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog


HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog

HANDMADE DECORATIVE PILLOWS MVblog

SLO

Pomlad je najboljši čas, da osvežimo naš dom in mu dodamo malo dekoracije. Začela sem s tema blazinama in všeč mi je kako sta izpadli. Zdaj sem pa čisto navdušena in že komaj čakam, da izdelam še kaj, s čimer bom lahko okrasila naš domek! :)

ENG
Spring is the perfect time to decorate and refresh our home. I started with these pillows and I love how they turned out. I'm so excited and I can't wait to create more home decorations for our home! :)


xx, Maja


Follow me and subscribe if you don't want to miss my next post:
Sledi mi in naroči se, če ne želiš zamuditi naslednje objave:
:)  Facebook
SHARE:

10 comments

 1. These are so lovely! I really like the simple geometric pattern. =^-^=

  Sam | Momentarily Dreaming

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Sam! I love Scandinavian home decor and I got inspired ;)

   Delete
 2. I honestly wouldn't be able to tell the difference between this and shop bought! Looks amazing!

  www.ohsobecky.com

  ReplyDelete
 3. O moj boggg..noro dobro, zakaj delaš take hude objave, zdj bi tudi jaz take blazine, no!!! Meni je tvoja kombinacija noro dobra, sem tudi velik fen belih ozadij z vzorci. Bi pa jst v svojem slogu zagotovo naredila kako blazino v beli barvi z mogoče kakimi hudimi pinki vzorci, ali pa kako hudo modro, da te ponese malo na morje. p.s za tortico v LJ se absolutno dogovoriva preko Fb-ja:):):):)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooj :D hvala, ampak pretiravat pa ni treba :) Me veseli, da so ti všeč ^.^ Da si oboževalka belih ozadij pa vem, po tvojih fotografijah, ki delujejo vedno tako sveže in lahkotno, da me vedno navdušijo - bela zmaga, ne? ;) Ja z močnimi vzorci bi tudi lepo prišlo, ampak jaz sem hotela narediti take, ki bi se barvno ujemale s sobo :) Imajo pa v Artu veliko barv na izbiro, mogoče si naslednjič kupim kakšno bolj udarno :P

   Delete
 4. Maja I love them!!! Yes please do a giveaway :D

  I am secretly in need of new couch pillows ;)

  Lauren | Lovely Decor
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Lauren! :) Maybe I'll do a giveaway :D I'll let you know ;)

   Delete

Share your thoughts:

Blogger Template Created by pipdig