Saturday, 10 February 2018

VALENTINOVA NAGRADNA IGRA // VALENTINE'S DAY GIVEAWAY


 SLO      ENG

Še malo pa bo valentinovo obdarovanje postalo tradicija na mojem blogu. :D To je že tretje leto zapored, ko nagradna igra pade v takšno obdobje in to (verjemi ali ne) čisto nenačrtno. Tudi letošnje valentinovo jaz obdarujem tebe. <3 Žal te ne morem odpeljati v romantični Pariz, lahko pa Pariz pripeljem k tebi domov. Kako se ti zdi? ;)

V prejšnji objavi sem naredila predstavitev in oceno printa na platnu, ki sem ga prejela od podjetja Photowall. Ker pa smo ljudje narejeni tako, da v vsako oceno podvomimo, dokler izdelka sami ne preizkusimo, sem se s z njimi dogovorila, da mi pošljejo še en print na platnu, ki ga bo dobil nekdo od vas. Do sedaj sem za nagradno igro vedno podarila nekaj kar bi imela tudi sama in tudi tokrat ni nič drugače. Oceno in fotografije mojega platna si lahko ogledaš TUKAJ.

KAKŠNA JE NAGRADA?

Z malo sreče lahko prejmeš pokončen print na platnu dimenzij 40x60cm s priloženim lesenim okvirjem. Motiv je črno bela skica Pariza, ki se bo lepo podala v vsak prostor vašega doma. No, najraje bi jo pa zadržala kar zase. :)

Takšen print sem izbrala ravno zaradi tega, ker:

1) je črno bela skica nevtralen kos in bo zato lepo popestrila vsak prostor
2) sama rada skiciram (preveri tukaj) in rada gledam čudovite skice drugih. Skica me tudi spomni na art market, ki sem ga obiskala, ko sem bila v Parizu.
3) ker obožujem Pariz in verjamem, da bo tudi tebe pogled na platno v mislih popeljal na romantični potep po čudovitem mestu ljubezni.

Več o nagradi najdeš TUKAJ.


KAKO DO NAGRADE?

Vse kar moraš storiti je to, da:

A) všečkaš mojo Facebook strani ter v komentar pod fotografijo nagradne igre napišeš na katero mesto v svojem domu bi postavil/a to platno in označiš prijatelje, ki bi jim bila nagrada tudi zagotovo všeč.*

in/ali

B) slediš moji Instagram strani ter v komentar pod fotografijo nagradne igre napišeš na katero mesto v svojem domu bi postavil/a to platno in označiš prijatelje, ki bi jim bila nagrada tudi zagotovo všeč.*

*V kolikor izpolniš oba pogoja, imaš pač več možnosti, da bo nagrada tvoja. :) Štel se bo največ en komentar na Facebooku in en komentar na Instagramu. :) Za dva načina sem se odločila zato, ker se vsakič oglasi več ljudi, ki ne uporabljajo Facebooka in ne morejo sodelovati.

Izmed vseh, ki boste izpolnili enega ali oba zgornja pogoja bom izžrebala nekoga, ki bo po pošti prejel paket s platnom skice Pariza ter lesenim okvirjem.

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 18 let s prebivališčem v EU, ki se strinjajo s pogoji nagradne igre in bodo v času trajanja nagradne igra izpolnile enega ali oba zgornja pogoja.TRAJANJE NAGRADNE IGRE IN
RAZGLASITEV REZULTATOV

Nagradna igra traja od 10.02.2018 do 16.02.2018 23:59. Nagrajenec ali nagrajenka bo razglašena na moji Facebook in Instagram strani, ter bo kontaktirana tudi prek privatnega sporočila najkasneje do 18.02.2018 do 23:59.

S sodelovanjem v nagradni igri potrjuješ, da se strinjaš in ustrezaš pogojem nagradne igre. Za potrebe pošiljanja nagrade bom potrebovala tvoje osebne podatke - ime, priimek in naslov. Vsi prejeti osebni podatki bodo varovani in ne bodo posredovani tretjim osebam ali uporabljeni za druge namene, kot za potrebe nagradne igre. Facebook in Instagram nista nikakor povezana z nagradno igro. Nagrado je podarilo podjetje Photowall.

Kakšno platno sem izbrala zase, kako je videti in kam sem ga postavila pa si poglej v prejšnji objavi na blogu >> TUKAJ.


SHARE:

No comments

Post a Comment

Share your thoughts:

Blogger Template Created by pipdig